El Gran Hotel Montesol Ibiza 5* es va inaugurar l'any 1933. És un edifici neocolonial situat en ple casc històric declarat “Bé d'Interès Cultural” per la UNESCO. Avui torna a obrir les seves portes per continuar fent història.

HOTEL
THE
hotel
RESERVAR

Completament renovat i d'estil colonial, el Gran Hotel Montesol Ibiza disposa de 33 habitacions de diferents categories amb un disseny i decoració a càrrec del reconegut interiorista Lázaro Rosa-Violán.

HABITACIONS I SUITES
THE
rooms
RESERVAR

El clàssic Cafè Montesol és un espai únic de gastronomia i un lloc de trobada per a eivissencs i visitants. Ofereix una elaborada preparació de productes locals de primera qualitat i una completa carta de còctels.

CAFÉ MONTESOL
THE
café
RESERVAR

El Gran Hotel Montesol Ibiza 5* disposa d'un servei exclusiu de concierge per fer que els nostres clients sentin totes les comoditats i l'absoluta disposició del nostre excel•lent equip de professionals.

CONCIERGE
THE
concierge
RESERVAR

Descobreix la rica història de l'illa d'Eivissa començant amb una visita a Dalt Vila, Patrimoni de la Humanitat, amb la seva catedral gòtica del segle XVI i els seus encantadors i estrets carrerons.

LOCATION
THE
location
RESERVAR

L'hotel ha estat protagonista i testimoni de tot el que ha anat passant a l'illa durant més de 80 anys.

HISTÒRIA
THE
history
RESERVAR

Estranya i extraordinària... irresistible i mística... t'animes a conèixer l'Eivissa més autèntica?

EXPERIENCES
THE
experiences
RESERVAR

Coming soon... 

#terraceviews #cityscape

Guests Only
THE
roof
RESERVAR

Gran Hotel Montesol

logo_fixie.png

Gran Hotel Montesol