Gran Hotel Montesol

HOME > HOTEL > IBIZA

 

a un pas de racons únics

L'hotel gaudeix d'una ubicació privilegiada al centre de la ciutat.

Descobreix la rica història de l'illa d'Eivissa començant amb una visita a Dalt Vila, Patrimoni de la Humanitat, amb la seva catedral gòtica del segle XVI i els seus encantadors i estrets carrerons.

S'Illot des Rencli
rincon01.jpg

Una cala de pedres petites que fan massatges als peus a primera hora del dia. Té un aforament màxim de vint persones, tot i que n'hi ha que s'instal•len sobre les roques properes. Al voltant hi ha diverses casetes de pescadors i un restaurant que, a mig matí, rep la visita d'una llanxa carregada de peix que satisfarà els paladars més exquisits aquest mateix dia.

Torre de'n Rovira
rincon02.jpg

Una de les torres de guaita que voregen l'illa i que, antigament, protegia els habitants dels pirates. Es troba en un enclavament revelador des d'on es veu Cala Comte, amb les seves platges retallades i úniques. Un lloc idíl•lic per contemplar una posta de sol, amb una mar esquitxada d'illots, la badia de Sant Antoni i uns petits penya-segats que els dies de fort onatge i vent arriben a fer por.

Jaciment púnic-romà de Ses Païsses, a Cala d'Hort
rincon03.jpg

Amb vistes a l'illot imponent d'Es Vedrà i al seu germà petit, Es Vedranell, ens trobem amb les ruïnes del que va ser un dels primers assentaments a l'illa. L'actual Museu Etnogràfic present ens explica tot el que a simple vista no es veu. A més, hi ha una necròpolis púnica al cim del petit turó contigu i una altra de bizantina.

Les cales efímeres de la platja de ses Salines
rincon04.jpg

Petites cales amagades i retallades que desapareixen i reapareixen després davant la sorpresa de qui les contempla. Camí a la Torre de ses Portes, s'observa la llengua de mar que separa Eivissa dels illots previs a Formentera, que es perd més enllà. Un retrobament amb la sorra, el mar i la pau, entre la salina i les roques modelades per l'onatge i el vent de l'hivern.

Far des Moscarter
rincon05.jpg

Conegut popularment com a Far de Portinatx, és el far més alt de les Balears i l'últim que es va construir. Envoltat per una zona verge d'alt valor ecològic, a noranta-dos metres d'alçària sobre el mar, fascina per les seves franges helicoïdals blanques i negres. Zona d'antigues festes "after", té una energia neta per les tempestes d'hivern que fan trontollar tota la seva estructura.

Aigües Blanques i Es Figueral
rincon06.jpg

Un enclavament únic al nord-est de l'illa. La seva aigua transparent, que no cobreix fins ben entrat al mar, i la sorra de color grisós fan que sigui un dels llocs preferits dels nudistes. Llargues platges que es comuniquen per camins arriscats o per mar. La sorra, extreta dels penya-segats, s'estén pel cos moll per oferir uns banys de fang regeneratius.

Un monument a l'aire lliure
rincon07.jpg

Molt a prop de Cala Llentia trobem un dels monuments d'art modern a l'aire lliure més sorprenents d'Espanya. És obra d'Andrew Rodgers, sota la direcció de Guy LaLiberté (fundador del Cirque du Soleil). Tretze columnes de diferents alçades que representen el moviment dels planetes al voltant del sol i suposen un punt de connexió amb vida extraterrestre.

Camí de "Sa Pujada"
rincon08.jpg

És el camí romà que uneix La Mola de Formentera amb Es Caló de Sant Agustí. Espectacular camí de l'època romana que, en sentit descendent, té les millors vistes de l'illa de Formentera. Val la pena fer els vint minuts de recorregut, ja que s'endinsa tant en la història com en la geografia d'aquesta illa, reconeguda arreu del món per la seva sorra blanca i les seves aigües cristal•lines.

Plaça de la Catedral
rincon09.jpg

Situada a la ciutat d'Eivissa. No destaca pel fet d'estar al costat de la catedral, sinó per les immillorables vistes de la ciutat que s'hi gaudeixen. I això es pot complementar amb el recorregut per la muralla renaixentista que recull tot el casc antic de la ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 1999.

Mercat artesanal de Sant Joan (diumenge)
rincon10.jpg

En un dels pocs pobles que encara respira la pau tradicional de l'illa i que es conserva tal qual fins als nostres dies, s'hi celebra cada diumenge un mercat de carrer artesanal amb productes elaborats pels venedors mateixos. Acostuma a animar-se amb concerts o balls i és el punt de trobada dels vilatans dels voltants, sobretot a l'hivern.

 
Arribada
Sortida
 
Adults
RESERVAR btn_flecha_der_2.png
 
 
1
2
3
4
logo_fixie.png

Gran Hotel Montesol